Mat fra hjertet

Bakst, Catering - Os

Mat fra hjertet leverer catering til små og større selskap. Lidenskap for smak! via rein mat, og kunnskap om ernæring står sentralt. Vi brukar ikkje raffinerte karbohydrat, raffinerte planteoljer eller raffinert salt.

Smaken av gode råvarer, gjerne kjøt frå beitedyr – med gode feittsyrer, fisk utan kunstig fôr og økologiske grønsaker står øverst på lista. Tilgongen er dessverre ikkje like stor til ei kvar tid, men vi vil gjere vårt for at du skal få mest mulig verdifull næring gjennom maten vi leverer.

Vi lager gjerne tradisjonell mat etter ønske og via ein samtale med kunden. Sjømat og kjøtt – kombinert med mange gode smakar gjennom tilbehør av grønsaker, gode fettsyrer, urter og gjerne nøtter og bær.

Vi leverer og buffet etter tema, t.d etter inspirasjon frå landa rundt Middelhavet mm.

 

Raw food er morro! Mat som ikkje er varmebehandla over 42 grader inneheld framleis alle næringsstoffa.

Raw food er tradisjonelt vegansk og trendy i storbyane rundt i Europa, og det er stadig fleire osingar som og likar dette. Vi kombinerer gjerne raw food med fisk og kjøt – rått eller varmebehandla.

Raw kaker er smakfulle, næringsrike, sukkerfrie, glutenfrie og veganske. Vi tilbyr raw food som buffet og/eller tilbehør og raw kaker etter ønske av smak.

Vi tilbyr sjølvsagt og tradisjonell vegetarmat, og vegansk mat med fullverdige protein satt saman av ulike kjelder frå planteriket.

Presentasjon er og svært viktig for oss – du vil få maten din levert i glass- eller keramiske skåler.

 www.renmatfrahjertet