Havnechêfen

Spisestadar, Bakst - Os

Vår restaurant har ein uformell stil og vårt mål er at gjestene skal ha ei god oppleving med god mat og god stemning! Vi har 48 plasser inne, og kan dekke til nokon fleire ved store selskap.

Vi har utvendig servering under tak på gateplan, og på fine dagar tek vi også takterrassen i bruk. Der har vi mange sitjepassar, og  ein bar som er betjent når det er mykje folk..

Smaken er i fokus hos oss. Som ein ekstra bonus er rettane i tillegg komponert for å sikre masse gode næringsstoffer, som gjer godt for kropp og sinn.  Menyen er utvikla i nært samarbeid med den kjente ernæringsspesialisten og kokebokforfattaren Berit Nordstrand. Vi serverer ulike rettar, alt frå kjempesaftige biffburgarar, til nydeleg fisk, knallmør indrefilêt, smakfulle supper og friske salatar.

Vi lager maten frå botn av, gjerne basert på lokale og økologiske råvarer. Vi har eit eige dyrkeskap i restauranten, og har konstant tilgang av friske spirer og urter som både pyntar opp og er proppfull av næring som beriker både mat og drikke.

Vi baker mykje sjølv, men har også inngått et samarbeid med det økologiske bakeriet «Godt Brød» og bruker ein del av deira bakevarar i restauranten. Om du ønskjer å kjøpe med produkta deira, så har vi utsal av både brød, bollar, mjøl og anna frå dei.  Om det er noko spesielt frå deira sortiment du ønskjer, så er det bare til å ta kontakt, så skaffar vi det for deg!

Vi er open kvardagar frå 11-22, fredag-lørdag: 11-24 og sundag 13-21.

 

Med venleg helsing
Havnechéfen